sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

VISIT VUOLENKOSKI - ARVONTA

Olin eilen vierailulla Vuolenkosken kylässä. Vuolenkoski sijaitsee Pohjois-Iitissä ja sinne on Villistä pihasta n. 23 km. Vuolenkoski on Iitissä ja muuallakin kuuluisa  kyläläisten talkoohengestä ja aktiivisuudesta oman kylän kehittämisessä. Se on tunnelmallinen noin 500 asukkaan kylä Kymijoen sylissä ja sen väkimäärä kasvaa parilla-kolmella tuhannella kesäaikaan.Kesäisinä lauantai-aamuina kylä kuhisee elämää. Kesätorille saapuu ihmisiä maitse ja vesitse. Mekin aloitimme kierroksemme torilta, jossa oli mahtava tunnelma, elävää musiikkia ja iloisia ihmisiä.
Torin ja vierasvenestaman lähellä on kioskikahvila Kaffin paikka, joka on kuin iloisenvärinen  ja herkullinen karamelli.
Ensiviikolla Vuolenkoskella on paljon nähtävää. Siellä järjestetään kolmatta kertaa Tuu Tupahan- tapahtuma, jossa koteja on avoinna yleisölle peräti 16 kappaletta. Olimme etuoikeutettuja ja saimme Katin kanssa vierailla muutamassa paikassa etukäteen. Jaan tämän retken kuvat kanssanne lähipäivinä. 


Vuolenkoski on aivan mahtava kesäretkikohde. Erityisesti ensiviikonloppuna kannattaisi lähteä liikkeelle. Arvonkin kaksi pääsylippuun oikeuttavaa lahjakorttia Vuolenkosken Tuu Tupahan tapahtumaan. Mukaan arvontaan pääset kommentoimalla tätä postausta tai Instagramissa. Arvon liput tostaina klo 18.00.

Olen kirjoittanut tästä ihanasta kylästä aiemminkin, kun kävin KILKKILÄSSÄ. Pääset juttuun TÄSTÄ.

15 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Tuu Tupahan-tapahtumassa kävin kun se viimeksi järjestettiin, nyt en harmikseni pääse sillä kalenterissa on jo muuta menoa. Kannattaa ehdottomasti käydä ja tulla kauempaakin. Vuolenkoski on naapurikylä jossa vierailemme usein, jos ei muuta niin jätskillä.

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kaunis paikka ja kiva tapahtuma! Jätän nyt mukavan arvonnan väliin, kun en ehdi reissata. Aurinkoista sunnuntaita!

Unknown kirjoitti...

Mukana arvonnassa :) !

anniina.lang96@gmail.com

Between kirjoitti...

Blogien mukava ulottuvuus on myös tämä, että pääsee virtuaalimatkoille paikkoihin, joihin ei ehkä muuten tule mentyä tai joista ei edes tiedä.
En osallistu arpajaisiin, sillä en kuitenkaan tapahtumaan nyt pääsisi. Toivotan onnea muille osanottajille!

Anonyymi kirjoitti...

lähiseudun nähtävyyksiin haluaisin tutustua 21.7., eli mukana kivassa arvonnassa:)
sartzu ät kymp.net

Anonyymi kirjoitti...

Tuu tupahan - tapahtuma on kyllä hieno mahdollisuus tutustua Vuolenkosken kylään. Kerran olen ollut mukana ja voin todeta, että pitää valita upeista kohteista korkeintaan puolet, kaikkiin ei ehdi päivän aikana. Tosi mukavaa, että kyläläiset avaavat ovensa, kotiin tai leikkimökkiin, tai pihansa tapahtumavieraille ja että yleensä jaksavat vuodesta toiseen tällaisia järjestää. Kiitos tästä blogista myös, ihania kuvia ja mukavaa tarinaa!

Minttu kirjoitti...

Viimeksi kun tää tapahtuma oli, niin menimme veneellä ja kohteet oli sen verran kaukana että emme päässeet kohteisiin kävellen. Nyt tämäkin on korjattu! ❤
Ihanat sisustusmarkkinat oli myllyn pihassa ja löysin sieltä vaikka mitä kivaa!
Mukana arvonnassa, tottakai!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Valitaanko nämä kommentit jotenkin? Eli kaikkia ei hyväksytäkään? Laitoin eilen kommentin, koska haluan osallistua arvontaan, mutta eipä se täällä näy. Tuu tupahan - tapahtuma on tosi hieno elämys monin tavoin. Olen kerran ollut ja toivoisin taas pääseväni. Nämä teidän kahden bloggarin mainokset ovat aivan totta, siis kannattaa osallistua tapahtumaan.

Maria kirjoitti...

Olen käynyt molemmilla aiemmilla kerroilla ja olisin menossa tänäkin vuonna, mukana siis arvonnassa.

Jukka Pelkonen kirjoitti...

Olisi mukavaa kiertää tapajtuman kohteet elu mukana ollaan.

Jukka Pelkonen kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Sanna Tallgren kirjoitti...

Kommentteja ei valikoida. Kuten tuossa kommenttilaatikon yläpuoella lukee, tässä blogissa on käytössä kommenttien valvonta eli minun täytyy hyväksyä julkaistavat kommentit. Se on hyvä esim. silloin, arvonnan voittaja jättää minulle yhteystietojaan kommenttilaatikkoon. Silloin en julkaise niitä kaikkien nähtäville. Näin suodatetaan myös epäasiallista kommentointia, jota ei onnekseni ole lainkaan. Julkaisen siis kaikki kommentit luettuani ne ensin itse.

Sanna Tallgren kirjoitti...

Nuo poistetut kommentit ovat nyt kahteen kertaan jätettyjä, joista olen poistanut toisen.

Hannis kirjoitti...

Mukana myös arvonnassa :-) Olis tosi kiva tulla!