keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

LOMAFIILIKSISSÄ

Minulla on meneillään viimeinen lomaviikko. Loma on ollut todella ihana. Olen nauttinut kotona olemisesta ja siitä, ettei tarvitse tehdä mitään. Tai tarvitsisihan sitä, mutten ole viitsinyt kaikkea. Nurmikkokin pitäisi ajaa.


Blogipäivitystäkään en ole saanut aikaan. Viime sunnuntaina kävin ainoalla lomaretkellä Fiskarsin antiikkipäivillä. Kävimme myös Billnäsissä, jonka miljöö miellytti minua Fiskarsia enemmän. Olin retkellä Call it Home Katin kanssa. Tyttöjen retkissä, etenkin samanhenkisten tyttöjen, on se kiva puoli, ettei tule huono omatunto ajan tuhlaamisesta joidenkin lasikippojen hypistelyyn. Ei tule pakotetuksi ketään mukaan vanhemman etuoikeudella tai vaimon miellyttämiseksi ;) Ja voi hullutella ja syödä lihapiirakoita milloin haluaa!Kävin eilen myös pikku kirpputoriretkellä. Mukaan tarttui muutamia aarteita. Harhauduin luulemaan lasiskoolia kotimaiseksi  Olympiamaljaksi, mutta salapoliisintyötä tehtyäni minun on todettava sen olevan Zabkowicen puristelasimalja Puolasta. Malja oli halpa ja minusta se on kaunis. Ja kuka kieltää keräämästä puolalaisia lasiastioita?
Vielä muutama lomapäivä ihanissa tunnelmissa. Iltaisin meillä palavat kynttilät ympäri vuoden. Lomaan mahtuu vielä muutama tosi kiva juttu. Lisäksi koko loppukesäksi on luvassa hyviä asioita!

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Jos esine on kaunis ja sen haluaa, niin eipä sillä ole väliä missä ja milloin on valmistettu. Minusta tuo on kaunis jalallinen malja. Mukavia loman viimeisiä päiviä.

Anni / Inkalilja Love kirjoitti...

Pitäisikin käydä Fiskarsissa kun en ole sinne vielä koskaan ehtinyt. Ihania löytöjä olet tehnyt! Mukavia kesäpäiviä sinulle😊

Kirsti Kaija kirjoitti...

Voi, miten ihanissa miljöissä olet päässyt käymään. Kuvat puhuvat puolestaan.
Kaikkea hyvää sinulle heinäkuuhun!