sunnuntai 5. elokuuta 2018

KEITTIÖN UUDELLEEN STAILAUSTA

 Olen käynyt viime aikoina erilaisilla kirpputoreilla enemmän kuin on sallittua! Tänään löytyi kahdella eurolla olkihattu, jonka ostaessani tiesin sen kuuluvan seinälle. Sitä en tiennyt, että hattu aiheuttaisi mylläyskohtauksen keittiössä.


Varastin kasvihuoneesta yhden pelargonin maalaisromanttiseksi yksityiskohdaksi. Vuosia seinällä olleet mustapohjaiset kasvitaulut saivat väistyä muihin tehtäviin ainakin hetkeksi. Ne ovat edelleen suosikkejani, mutta vaihtelu tekee välillä hyvää.Avohyllyn esinevalikoima meni uusiksi ja värit muuttuivat neutraalimmiksi. Helene Schjerfbeckin Portinvartijan tytär - juliste on ollut kaikissa kodeissani osa sisustusta. Nyt se pääsi taas kunniapaikalle nojailtuaan vuosia salin seinään rumpusetin takana.
Löysin taas Zabkowicen skoolin kirpputorilta. Nyt minulla on yksi iso ja kolme pientä. Pidän niistä paljon enemmän kuin vaikkapa mariskooleista. Lisäksi löysin pari mahtavaa valurautapannua, jotka saattavat olla osa kesäkeittiöprojektiamme. Tai mistä sitä tietää mihin niitä tarvitsee, en vain pystynyt vastustamaan vanhoja hienoja esineitä.Käyttekö te kirpputoreilla? 
Mitä sieltä etsitte? 

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Tänä kesänä on tullut käytyä tosi vähän kirppareilla, helle on saanut välttelemään huonosti ilmastoituja tiloja. Kunhan sää viilenee niin tulee käytyä enemmän. Etsin niin paljon laidasta laitan ettei voi sanoa yhtä kohdetta ylitse muiden.

Kirsti Kaija kirjoitti...

Oi, miten ihanan tunnelmallista siellä on.
Käyn kirpparilla aika ajoin katsomassa kirjatarjonnan.
Hyvää alkanutta viikkoa sinulle <3

Riina kirjoitti...

Ihania löytöjä ja kaunis muutos!
Mä rakastan kirppareita. Mun tarttee välillä kieltää itseäni menemästä kirppiksille, kun löydän aina niin paljon kaikkea kivaa.

Kati 100%outdoor kirjoitti...

Teidän keittiö oli kyllä niin ihana. Muistan kun istuttiin siinä Marian kanssa kahvilla. Jotenkin pääsi unohtumaan, että on töissä. Kaikki fengshuit oli niin kohdillaan. Kaunista yhä vaan :)

Kaisu kirjoitti...

Löysin tänne Maalla -lehden vinkistä.�� Ihanalta näyttää ja kuulostaa elo ja miljöö siellä.
Itse löysin paikallisesta kierrätyskeskuksesta viikonloppuna virkatun isohkon liinan kympillä ja olkihatun (!) eurolla. Paikkansa saivat mökiltämme Tau(v)onpaikasta!Tykkään nykyään pitsisistä jutuista!
Liityin seuraasi. Piipahdapa kun ehdit minunkin blogissa Tau(v)onpaikka. ��