sunnuntai 2. syyskuuta 2018

IHME BLOGITAUKO, ANTEEKSI!

Elokuu hujahti töissä ja kaikissa puuhissa niin, etten muistanut edes blogata! Tai saanut aikaiseksi. Tulee ihan paha mieli, kun ei muka ehdi tai viitsi huolehtia blogistaan. 

Löysin viikolla taas uuden tällaisen uunivuoan. En tiedä mikä näissä vanhoissa saviastioissa viehättää, mutta suunnittelen niitä joululaatikoiden astioiksi. Tokihan joulua pitää jo miettiä, eikö?


Ja törmäsin tietysti taas Zabkowicen skooleihin. Vihon viimeisessä kirpparipöydässä (kierrettyäni tarkalla seulalla kymmeniä) minua odotti peräti kaksi, kirkas sekä vaalenapunainen. En tiedä, mikä näissä minua viehättää. Ei haittaa yhtään, että niitä valheellisesti kutsutaan monesti kotimaisiksi Olympiamaljoiksi. En oikein ymmärrä, mistä tällainen harha on päässyt syntymään? Tosin en maksa  skoolista mitään ylitiömäistä "kotimaisen" lasin hintaa. 6,50€ taitaa olla maksimi.Uskomatonta, mutta meillä tehtiin tänään puutarhatöitä. Ajettiin kahdella leikkurilla märkää ja todella pitkää nurmikkoa. Karsittiin myös pihatien piennar, jossa kasvoi jo miltei ranteenpaksuista pajua.

Olipa kivaa. Työnjohtokin oli paikalla.

4 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Tämä helteinen kesä on vienyt mehut monelta tarhurilta, ja yksi, mikä jää on myös blogi. Ulkona on kiva vaikka vaan oleskella, niin koneen ääreen ei viitsi jäädä istuskelemaan. Kirpparilöydöt ovat ihania, jos sattuu löytämään vielä sellaista, mitä jo valmiiksi keräilee.

Kirsti Kaija kirjoitti...

Tervetuloa takaisin.
Hienoja löytöjä.
Olisiko ruohonleikkuusta mitään tullutkaan ilman työnjohtoa ;)
Hyvää syyskuuta sinne!

Kati kirjoitti...

Kyllä mäkin jo mietin, että pitäisi ruveta neulomaan joululahjoja, jos jotain meinaa lahjaksi antaa... Oli ihan huippukiva kun nähtiin lauantaina<3 Toivottavasti törmätään taas:)

paleredrose kirjoitti...

Jotenkin tutunnäköisiä kulhoja, mietin missä olen noita nähnyt. Niitä taitaa olla myös keltaisena? Joistakin esineistä löytyy sitä jotain mitä toiset eivät ehkä nää. Minulla hiipivä himo vanhoihin paksulasisiin kukkavaaseihin ja vateihin. Tulin tänne ekaa kertaa ja löysin heti paljon inspiroivaa kivaa katseltavaa ja luettavaa. Tulin ja jäin. :-) Tervetuloa käymään blogissani. Terkuin Katja