perjantai 22. toukokuuta 2020

KEVÄT ON VAIHTUMASSA KESÄKSI

Puutarhassa on tapahtunut, vaikka blogi on ollut hiljainen. 
Kevät on tuntunut jatkuvan ikuisuuksia, kun talvea ei oikein ollutkaan.


Pihassa on viime kesästä asti tapahtunut kivoja asioita. Puutarhainnoissani tapaan vain olla poukkoileva. Tiedän, että minun pitäisi viimeistellä pihabaaria ja kitkeä vuohenputkea, mutta inspiraation vaihtelee kallion pesusta ties mihin uusiin projekteihin, joihin ei malta olla tarttumatta. Tuttua?

VIIME KESÄNÄ RAKENNETTU KESÄKEITTIÖ

KASVIHUONE PULLISTELEE TÄTI-VIHREÄN TAIMIAVUOHENPUTKITAISTELU

 Tästä intoilen juuri nyt eniten. Trädgårdstider-ohjelmaa katsoessani tajusin, että tarvitsen itämaisen puutarhan, aasialaisen alueen. Vanha varjopuutarhani on kasvistoltaan jo hyvin itämainen ja mies auttoi minua kaivamaan esiin kallion puutarhan ja metsän rajasta.Projekti on kesken, mutta pidän jo nyt Pikku- Aasiastamme kovasti. Tosin en kykene japanilaiseen minimalistiikkaan. Niinpa tulossa on enemmänkin Asia goes cottage. Kunhan visioni muuttuu todeksi, laitan lisää kuvia.  Tarvitaan vielä hiekkaa, kiviä, ehkä betoniallas ja mustat pergolaportit.


Muutoin puutarha on puhkeamassa täyteen vihreyteensä.
Rakastan kaareutuvia linjoja, jotka toistuvat monessa paikkaa.Pysykää terveinä!
Villi piha on mukana Avoimissa puutarhoissa 5.7.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kalliota ei voi olla koskaan liikaa näkyvissä joten hyvä idea putsata sitä esiin.

Anonyymi kirjoitti...

Myöhäinen kommentti, mutta Aasia goes cottage kuulostaa erinomaiselta idealta! Odotan mielenkiinnolla millainen siitä tulee, terveisin hyvin pitkäaikainen ja nyt takaisin löytänyt lukija :)