torstai 11. kesäkuuta 2020

SYREENIN TUOKSU HUUMAA MUN PÄÄN...

...ja vuohenputkikasvustot lamauttavat puutarhurin toimintakyvyn. Puutarha on parhaimmillaan, mutta myös työllistyttävimmillään.


Kaikki ympärillä hehkuu alkukesän valoa ja vihreyttä.Erityisen ilahduttava on tämä valtaisan kivipengerryksen seutu.
Täti-Vihreä teki pajusta kivan pionituen. Pionit ovat jo korkeita ja niiden tukeminen on tehtävä äkkiä, ennen kuin nuput pullistuvat ja kukat aukeavat. Yksi kunnon kesäsade voi kaataa nuppullaankin olevat kaunottaret.Pidän kovasti siitä että puutarha tarjoilisi erilaisia vaihtuvia näkymiä. Cottage garden- henkisesti olisi ihanaa, jos talo olisi puutarhassa, eikä puutarha ikäänkuin taloa varten tehty ympärille. Näin suuren koulutalon piilottaminen puutarhaan ei vain oikein tahdo onnistua. Näkymiä voi silti luoda.


Palataan niihin näkymiin!

4 kommenttia:

Nila kirjoitti...

Sireenit kukkivat nyt parhaimmillaan. Ostin muutaman uuden syksyllä ja lisää olisi tarkoitus käydä taas syksyllä katsomassa. Kivipengerrys on kyllä tosi kaunis ja pionisi on komeita minulla on niitä paljon mutta eivät ole vielä kovin suuria. Kehykset olen kyllä laittanut melkein kaikille. Minulla on perenna arvonta blogissani jos kiinnostaa ❤

Katja kirjoitti...

Kiva pionituki. taistelu vuohenputkea vastaan taitaa olla ikuista.

Between kirjoitti...

Kivimuurinäkymä on kyllä lumoavan kaunis.
Totta, puutarha on nyt kauneimmillaan, kuin myös vaativimmillaan. Onneksi puutarhatyöt ovat siitä erikoisia, että niitä jaksaa huonompinakin päivinä.

Päivi - Kottikärryn kääntöpiiri kirjoitti...

Todella kauniit näkymät siellä! Aivan ihanalta näyttää tuo kivipengerrys kasveineen.
Täällä meilläkin leijuu syreenin tuoksu puutarhassa, sen verran paljon sitä kasvaa :).