torstai 7. kesäkuuta 2007

Absolutely fabulous!

Kaikki kasvaa. Tässä kuva varjoalueestani. / Everything is growing fast. Here´s part of my shade area.


Minikasvimaa / My sons vegetable garden


Nyt se kukkii! Ruusuorapihlaja.


Pidän kovasti ruukuista, joissa kasvatan yksivuotisia ihanuuksia. Kuvat on taas otettu iltahämärässä, kun tulin niin myöhään töistä. / I love pots with annuals. Pictures are taken in evening light, because I came late from work today. It´s so lovely to walk around in garden, when the sun is going down.


5 kommenttia:

jori kirjoitti...

Ruusuorapihlaja on mielettömän hieno. Hurahdin itsekkin hankkimaan tuollaisen, mutta siinä on käsittääkseni vähän violetimpaan vivahtavat kukat. Mutta mokoma ei kuki vielä, ei edes nuppuja. Ja kissapatsas näyttää aika viehkeältä. Onko se jokin lintujen juottoallas.

Sanni kirjoitti...

Moi Jori!
Se on pronssia, joten ei siinä oikein voi pitää vettä. Olen vuosia sitten hankkinut sen Mustilan puutarhamyymälästä. Se on indonesialainen pihakissa ja meillä se on talvet sisällä olohuoneessa :) Minustakin se on viehkeä kuin mikä.

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Voi että olen nyt kade!!! Näin Kouvolassa kaupungissa myös kukkivan ruusuorapihlajan ja meinasin ajaa ojaan, niin hieno se oli. Mä haluun myös. Várjoalueesikin on kaunis, onko se siis sama alue mitä keväällä rakentelit?? Vai onko se siinä tulotien varressa?

Yolanda Elizabet kirjoitti...

Wow, how fast everything is growing now. Love that shaded area in your garden. How nice that your son has his own vegetable garden!

That statue of a cat in your last picture is very amusing! :-)

Sanni kirjoitti...

Ansku: Kyllä se on hankkimisen arvoinen puu. Tuo ei ole uutta aluetta. Se uusi on tulotien varressa alempana. Tämä varjoalue on jo vanha ja tulotien päässä ylempänä, lähinnä taloa. Se on itseasiassa ensimmäinen tekemäni istutusalue ja kasvoi aiemmassa elämässään orapihlaja ja lehmuksenversoryteikköä.

Yolanda Elizabet:
Cat is an Indonesian garden statue made of bronze. I keep in inside the house over winter time and it can carrie red apples in christmas or other seasonal decorations in its bowl. :)