perjantai 15. kesäkuuta 2007

Sateessa / In the rain

Viime päivinä on satanut ihanasti! On mukavaa siirrellä ja istutella kasveja sateessa. Kuvassa pisarat sinikuunliljan lehdellä, kuin juoksijat radoillaan.... / In the past few days it has really been raining. Plants are enjoying and I´m planting, weeding and enjoying too! In the pic there is rain drops in the leaf of Hosta sieboldiana Elegans. Like the runners in their racetracks...


Tässä on muutamia ruukkujani. Ne lisääntyvät vuosi vuodelta ja tulen myös armeliaammaksi lajien ja väriyhdistelmien suhteen. / Here´s some pots. Every year I need to have more. I guess annuals in pots are my new love :)Takana on ikävä sadevesiputki, joka on vielä kaivamatta piiloon. / In the backround you can see an ugly rain water pipe, that I need to hide. Digging....Viimeisenä ensimmäinen! Ensimmäinen kärhön kukka. luulisin sen olevan Nelly Moser. / And for the last the first. My first Clematis flower this year. I suppose it´s Nelly Moser.

2 kommenttia:

jori kirjoitti...

Kateeksi käy kunteillä on noin satanut. Meillä on rutikuivaa ja yollä oli pakkastakin. Mutta komealta kuunliljasi ja kukkasi näyttävät.

guild_rez kirjoitti...

Greetings from Canada,
love your blog and garden pictures.
cheers..