maanantai 25. elokuuta 2008

Hyvin henkilökohtaista

En tiedä pitäisikö tätä ollenkaan tehdä, mutta kun muutkin. Meillä oli vuosia pannuhuoneen seinällä Rieku ja Raiku sarjakuva, jossa luki, että : "Turha hullua on kieltää, kannustukseksi sen mieltää." Blogeissa on näkynyt itselaukaisimella otettuja poseerauskuvia. Sepä oli vaikeaa ja vatsamakkarat näyttivät kauheilta. Kynnys on kova siksikin, etten ole koskaan julkaissut itsestäni tunnistettavaa kuvaa blogeissa.

Ihania kuvia bloggaajista löydät näistä linkeistä:
Violet
Liivia
Vilijonkka
Maijja


Henkilökohtaista ovat myös elokuvamieltymykset. Työkaveri kysäisi, että mikä on se kaikkein kovin pätkä, mikä on tullut katsottua. Onpa vaikea juttu. Tässä luettelo ilman paremmuusjärjestystä. Vaikuttavia, mieleenpainuvia, uudestaan katsottuja elokuvia:

- The Shawshank redemption
- Liian paksu perhoseksi
- Moulin Rouge
- Puhu hänelle
- Rakastaa, ei rakasta
- Kill Bill
- Mies vailla menneisyyttä
- Forest Gump
- Paistetut vihreät tomaatit
- Pahuus
Olishan noita. Ottakaa tästä haasteita. Odotan kovasti, että Jori kertoo elokuvistaan ja kenties myös poseeraa itselaukaisevalle korkeiden huoneidensa valossa.

Tarantino on varmasti nero. Hänen musiikkivalintansa saavat ihon kananlihalle. Tässä kappale Kill Bill- elokuvan alusta. Hiljennäthän blogin omat lallatukset pausemerkistä musiikkilistan yläreunasta.

9 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Hei, ensimmäistä kertaa täällä, ja heti minua elokuvaihmistä kiinnostavaa aihetta. Että mikä ois 'kovin pätkä' minkä on nähnyt; ehdottomasti Brokeback Mountain! Ja The Last King of Scotland !

Pitääpä ruveta heti miettimään. Listaa myöhemmin blogissani. Tervetuloa käymään, ellet ole jo käynyt..

Tuota kuvajuttuakin olen miettinyt, mutta en sittenkään. Pysyn vielä anonyymina, hiuksia olen vähän aiemmin paljastanut, ja kenkiä..

Inkivääri, Finland kirjoitti...

Yksi kaunis kukka lisää löytyi puutarhastasi:) Ihan mukava saada kasvot blogituttavalle, mutta kynnys omien paljastamiseen on kuitenkin liian korkea minulla ainakin toistaiseksi. Elokuvia täytyy pitkälle listalle ihan miettiä, mutta sinun listallasikin oli pari sellaista, jotka vaikuttavimpien listalle laittaisin ja Sofien valinta on edelleen ehdoton ykkönen kyllä.

Matroskin kirjoitti...

Videon tädillä on ihana kolttu. Olen aina halunnut tuollaisen. Pitäisiköhän tehdä huonekalurimssuista?

Kre kirjoitti...

Ai Sanni on tämännäköinen, kiva nähdä! En olisi tunnistanut, jos olisit vastaan tullut :) Tumman tukan vain tiesin. On jännää, miten sitä luo jonkun mielikuvan bloggaajasta, vähän samalla tavalla kuin puhelintutusta. Siellä se kuva sitten on päässä vahvana. Nyt pitää näemmä vaihtaa kuvaa...

jori kirjoitti...

Voi ei Sanni - Ei tarvinnut hullua edes yllyttää=) Mihinköhän tässä vielä joudutaan. Mutta mitäpä tekisit jos saisit 1000€ millä hankkia, jotain pientä kivaa. Mietippä tarkoin. Meinasin hitusen surffata ja bongata jotain kutkuttavaa. Pienet ylitykset toki sallitaan

Sammakko kirjoitti...

Olipa hauska nähdä sinut, Sanni! Kuten Krekin sanoi, sitä muodostaa aina ihmisistä oman mielikuvan, ja minun kohdallani ne ovat yleensä ihan päin honkia. Vaan ihan saman oloinenhan olet kuin postauksesikin :)

35 on muuten hyvä ikä... Musta on paljon mukavampaa olla yli kuin alle kolmikymppinen :D

Mary kirjoitti...

Olet sitten IHAN Sannin näköinen :) Kauniita kuvia, multakin vatsamakkarat löytyy, kiitos lasten -03 ja -07 :)

Ja taidetaan olla samaa vuosikertaa..

Myyris kirjoitti...

Voi jee kuinka ihanat kuvat siusta. Kiva saada kasvot siulle. :) Kävin kurkkaamassa laittamasi linkkienkin kuvat ja mahtavia kuvia/kuvasarjoja.

Sylvia kirjoitti...

Tervehdys Sanni! Ihania kuvia olet saanut aikaiseksi itselaukaisimella! Itsekin tekisi mieli kokeilla, mutta taidan pysyä toistaiseksi kasvottomana... :)Jännä muuten että blogien perusteella ei aina voi arvata esimerkiksi ihmisen ikää, ja siksi saattaa kuvitella kirjoittajan myös aivan eri näköiseksi. Mutta sinun kuvasi kyllä vastasivat aika paljon myös minun mielikuvaani! Mukavaa alkanutta syksyä!