keskiviikko 27. elokuuta 2008

Those dancing days are gone

Johtuiko se noista kuvista, mutta tajusin yhtäkkiä ikäni. On mukavaa olla juuri tämän ikäinen, mutta tuntuuhan se jotenkin huimalta, kun täyttää seuraavaksi 35-vuotta. Carla Brunin kappale Those dancing days are gone sai ehkä myös asian mieleeni. En ole koskaan ollut mikään bilehile, mutta nykyisin minun on hyvin vaikea lähteä kotoa mihinkään.

Eilen leivoimme mustikkapiirakkaa ja poltimme kynttilöitä keskellä päivää. Kotona oleminen on ihan parasta!

Ostin kaksi Arabian Lumi-lautasta. Meillä on arkikaytössä (ja juhla) Kermansaven oliivi ja lautaset alkavat olla kuluneita. Juhlakäyttöön alan siis keräämään tätä.


Jori pyysi minua miettimään mitä ostaisin tonnilla, jos se yhtäkkiä olisi käytettävissä ihan mihin haluaa. Noh, tiedetään. Ostaisin kaapin eteiseen (en pidä uudehkosta liukuovikaapistamme, se saisi muuttaa vaatehuoneeseen) täältä. Jos rahaa jäisi tai olisi hiukan yli tonni :), ostaisin lisää Lumi-lautasia ja liemikulhon sarjaan.

Toinen varteenotettava vaihtoehto on pistää tonni itseensä. Jalkahoito, kasvohoito, kynsihoito, hieronta, vaatteita, ruokaa hyvässä seurassa ja hajuvettä. Eikö se tekisi kenet tahansa naikkosen iloiseksi?

5 kommenttia:

Katilein kirjoitti...

Kivat tunnelmat kuvissa. Myös minä olen ikääni erittäin tyytyväinen 31 tuli täyteen heinäkuussa. Itse juuri jalka- ja kasvohoidoissa käyneenä voin sanoa, että sellainen hemmottelu tekee kyllä hyvää. (Sain kauneushoitola-lahjakortin lahjaksi, itse tuppaan olemaan niin pihi, että hoitolat jäävät muuten väliin).

Anonyymi kirjoitti...

Kuule. Voi hyvinkin olla että parhaat biletyspäiväsi ovat vielä edessäpäin. Määrähän ei korvaa laatua, you know.

... tekisi mieleni kertoa muutamia herkullisia tarinoita höystettynä ihanien miesten nimillä mutta en viitsi... älä kuitenkaan heitä kirvestä kehään.. vai pyyhettä... vai mitenseoli :)

Anonyymi kirjoitti...

Toiset saa kiksit bileistä ja toiset jostain ihan muusta. Itse olen sekasortovaiheessa bilettänyt hurjasti, mutta nykyään, voi nykyään ne onnen tunteet tulevat jostakin ihan muusta. Meri, kynttilän liekki, lämmin multa, amiraaliperhonen punahatussa, saunaolut yksin tai miehen kanssa omalla terassilla. Niin lämmin olo sisällä, onnea se kai on ja ikää 35 v. -Elisa-

jori kirjoitti...

Ei tässä vielä ikä laisinkaan paina, kunhan värjää harmaa peittoon aika ajoin niin kukaan ei tiedä totuutta. Sitä paitsi mulla on ollut aina niin vanhanaikainen hiuslookki, että mua on aina luultu 10 vuotta vanhemmaksi mitä olen=)Tänään jopa yksi vanha opiskelija tuli kysymään, että olenko ruvennut harrastamaan liikuntaa ja vinkkasin silmää ja kerroin, että on hyvä olla paksu kumilankavyö, joka peittää alleen rupsahtamisen ounastavat merkit

Sammakko kirjoitti...

Vähän ehkä off topic, mutta tuo musapalkki tulee häiritsevästi tekstin päälle - ainakin mulla. Saako sitä jotenkin klikattua vaikka pienemmäksi? Olen vähän tumpelo näiden kanssa...
Haluisin vaan lukea jutun alkupäänkin.