lauantai 30. elokuuta 2008

Värijuttu


Kuten on usein aiemmin ollut puhetta, en ole kovin hyvä käyttämään värejä. Värit pukeutumisessa ja sisustuksessa ovat kausittaisia ja välillä on aivan valkoista ja mustaa. Ihailen värikkäitä kuoseja ja hienoja kankaita sekä tapetteja, mutten voi elää niiden kanssa pitkään.

Nyt on sininen kausi. Sinisen hiipiminen kotiin taisi alkaa Taika-astioista. Nyt mustikan sävyt kelpaavat, samoin Välimeren turkoosi. Onpa minulla aivan kirkkaansinen t-paitakin, mutta pidän sitä harvoin. Sinisiä vaatteita ovat tietysti aina käytössä olevat farkut, mutta kaapissani taitaa olla 3-5 sinisävyistä puseroa tai tunikaakin. Ihmeellistä?! Keittiön matto on kodin ainut sininen juttu joidenkin astioiden ohella. Ja mistä sitä tietää, koska muutoksen tuuli taas puhaltaa.


Neuloessa voi aina revitellä. Villasukat saavat olla kaiken sateenkaaren väreissä. Nyt on mieltymyksen mukaan käytössä mustikkapiirakan värimaailmaJa enää neljä yöta, niin voin upottaa varpaani turkoosiin täällä.

(Kuva on kopioitu Finnmatkoilta, en onnistunut linkityksessä Finnmatkojen Sardinia-sivulle)

1 kommentti:

Inkivääri, Finland kirjoitti...

Suloisia sinisiä ja ihana turkoosin sininen meri - kyllä nyt maistuisi matka aurinkoon ja meren sineen tämän suorastaan luokattoman kehnon kesän jäljiltä... Oikein ihanata matkaa sinulle toivotan jo nyt!

Esikoiseni avovaimo on sardinialainen ja odottelen tässä josko joskus saataisiin kutsu sinne tutustumiskäynnille;)