lauantai 2. heinäkuuta 2011

On kesäyö

Minulla on satumainen yöpuutarha. Värit hehkuvat ja joltakin kesämökiltä kantautuu saunasavun tuoksu. Joskus kannan harteillani maailman painoa ja se helpottaa puutarhassa.Minulla on himo tehdä koristeltuja muffinseja, Cup Cakeja. Viime päivinä minulla on ollut oikea cup cake-tehdas.
 


Minulla on lapsi, joka metsästää varkaita tomaateista kasvihuoneessa, joka tässä paahteessa muistuttaa kohta beduiinitelttaa.


Ihana poika, joka haluaa ostaa Vaahtera-aulion, perustaa kalatehtaan alakerran askarteluhuoneeseen ja ajeluttaa tyttöystävää (joka siis ei tosiaan ole hänen tyttöystävänsä) traktorinsa peräkarrillä traktorilippis vinossa.Minulla on kylämaisema, joka hehkuu yöllä


Minulla on kesäloman ensimmäinen päivä. Minulla on kesäyö, joka kuulostaa TÄLTÄkin.


Minun on joskus lueteltava itselleni näitä asioita. Ihan siksi, että näkisin ne kirkkaammin.

7 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

kaunista.

jori kirjoitti...

Voi Sanniseni - puutarhassa velat tuntuu saatavilta, maailman taakat tipahtavat hetkessä hartioilta ja vaan tuntuu kuin eläisi juuri siinä hetkessä - aika muuttuu ja puutarhassa eletään ritarinkannuksen aikaa. Tänään nupullaan, huomenna vieläkin nupuillaan ja joko sitten seuraavana päivänä ne raottaisivat salaisuuttaan. Sullahan on samantapainen kyläraitti ku mullakin - niin kotoisaa =) Puutarhaisaa lomaa ja kukkakuppikestejä beduiinimajan varjoisemmassa katveessa

Henrietta kirjoitti...

"Lehmänmunat" kauniissa rivissä pellon laidalla:) Mahtava kukkarinne, olisin kyllä ihan fiiliksissä tuon edessä kyllä. Cup caket ovat tosi kauniita enkä ihmettele miksi olet innostunut niistä, melkein ei raaskisi edes syödä noin kaunista teosta.

Maija kirjoitti...

Kyllä tuo puutarha helpottaa ahdistusta! Ihanissa maisemissa ja ihassa puutarhassa saat käyskennellä! :)

Cheri kirjoitti...

Oikein rentouttavaa lomaa Sanni!

Maria kirjoitti...

Yön puutarhassa on jotain ihmeellistä. Siitä tunnelmasta haaveilee talvisin ja se tuntuu lähes unelta. Nyt se aika on käsillä ja on totisinta totta, eikö olekin ihmeellistä. Nautinnollista lomaa Sanni!

Irene kirjoitti...

Suloinen pieni poika "tomaattivarkaissa". Sillä on hyvä maku. Itsekkin rakastan noita vaahtera-aulioita.
Sinulla on käsittämättömän kaunis puutarha. Ihan sydän pakahtuu ja kyyneleet tulevat silmiin.
Nyt voit fiilistellä yöt läpeensä, kun ei herätyskello kutsu töihin. Nyt on se aika vuodesta, kun nautitaan, ihanaa!!