sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Talvi voi tulla huomenna

Jo viime talveksi meidän piti tehdä lintujenruokintapaikka. Lintulaudat ovat olleet siellä täällä puissa ja täyttäminen hankalaa. Nyt meillä on hieno seiväshässäkkä. (Siivottavaa rojua näkyy myös olevan pihalla edelleen.)Kaksi päivää linturavintolassa oli täysin hiljaista, mutta tänään!Ainakin kolmenlaisia tiaisia on liikenteessä.Lintujen tarkkailu on kivaa puuhaa.Kaikissa vuodenajoissa on puolensa. Tämä verkkainen talvenodotuskin on tavallaan viehättävää.Maisema on aina kaunis.

3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Niin, kaunis maisema on aina kaunis...
Minä en ole vielä aloittanut lintujen talviruokintaa, kun on niin lauhaa. Muuttolintuja näyttää vielä olevan odottamassa säiden kylmenemistä.

Cheri kirjoitti...

Ompas viehättävä ravintola linnuilla! Pitääkin laittaa ruokailupaikat kuntoon. Pihaa on kaksi päivää siivottu talvikuntoon, onneksi syksyllä on tätä jatkoaikaa ennen lumentuloa.

Siirtolapuutarhuri kirjoitti...

Pidän kovasti siitä, että meillä on nämä eri vuodenajat. Puutarhakausi on niin sitovaa ja pakkotahtista, toki tietysti palkitsevaakin. Nyt on alkamassa kirjojen, elokuvien, sisustuksen, kokkauksen, ompelun, matkailun sekä talviurheilulajien aika. Mukavaa.