sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Hyvää vuotta 2015!

Joulun ja vuodenvaihteen aika on mennyt todella rauhallisesti. Olen käynyt vain muutaman kerran töissä tai tehnyt töitä kotona ja muuten vain nauttinut lapsen lomasta ja kodista.Elämä on pyörinyt lähinnä eläinten hoidon ympärillä. Ja pitkästä aikaa olen neulonut sukkia. Joulupäivän jälkeen on tullut useammat.


Arki on tervetullutta. Vaikka en vielä raaskikaan luopua joulukuusesta. Se kariseekin todella vähän. Kuvassa näkyvät neulaset putosivat kissanpentujen invaasion jäljiltä.


En lopeta myöskään kynttilöiden polttamista. Rauhoitun kynttilänvalossa.


Mutta enhän minä tietenkään kokonaan  rauhoittua osaa. Minulle tuli postissa hautomakone! Nyt ajatukset käyvät kuumana. Mitä kaikkia lintuja sitä voisikaan hautoa? Houkuttelevia kanarotuja on vaikka kuinka, ankoista puhumattakaan! APUA!

Yksi kissanpennuista muuttaa kohta omaan, uuteen kotiinsa. Se on herttainen ja luottavainen pikku-elukka. Ihan kuin ei raaskisikaan luopua!


En ole mikään uudenvuodenlupailija.
Lupasin kuitenkin itselleni tehdä mahdollisimman paljon asioita ensi kertaa!
Kävin loppuvuodesta ensikertaa avannossa.
Ei ole kovin vaikeaa tehdä asioita, mitä ei ole koskaan ennen tehnyt. Niiden ei tarvitse olla mitenkään ihmeellisiä. Arki voi olla ihmeellistä!
Elämä on!

5 kommenttia:

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kaunis koti ja upea aito joulukuusi.

Marjorie kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia, ja ihan huippu lupaus uudelle vuodelle:) Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

Minna kirjoitti...

Kaunista ja viihtyisää siellä! Suloiset kisunpennut, meilläkin kissakuume taas nousee, vaan vielä on pienimmäinen lapsista liian pieni, ehkä muutaman vuoden päästä sitten!

pioni kirjoitti...

Hyvää puutarhavuotta 2015 sinulle!

Ulla kirjoitti...

Oi mikä kattikuva. Ihanat pennut.