maanantai 26. kesäkuuta 2017

Pari tärkeää juttua


En olekaan muistanut sanoa, että Villi piha ei poikkeuksellisesti ole tänä vuonna mukana Avoimissa puutarhoissa. Päivä on viimeisenä neljänä vuotena ollut aivan mahtava ja palaamme asiaan varmasti taas ensi vuonna.


Syitä on kaksi ja kolmaskin, jos tarvitaan:
1. Minulla ei ole mahdollisuutta vuosilomaan ennen Avointen puutarhojen päivää.
2. Meillä on parit suuret juhlat puutarhassa tänä kesänä, jotka vaativat valmisteluita puutarhassa eri ajankohtina. (niistä ehkä lisää myöhemmin)
3. Lisäksi puutarhureille jää aikaa kehitellä jotakin uutta seuraavaksi vuodeksi ja mahdollisuus ehkä vierailla muissa avoimissa puutarhoissa.


Villissä pihassa voi kuitenkin vierailla, kun sopii ajan. Otan mielelläni vastaan vieraita, vaikkei juuri tuona päivänä auki ollakaan.

   

 Toinen juttu on se, että huomasin monen kanssabloggaajan linkkilistassa Villin pihan olevan vanhalla osoitteella, jota siis en ehtinyt lunastaa käyttööni sen muututtua maksulliseksi. Blogiin pääsee siis vain villipiha.blogspot.fi :n kautta. Eli jos haluatte Villin pihan linkkiluetteloonne, täytyy osoite käydä muuttamassa. On ikävää, jos lukijat eivät enää löydä meitä! Pahoittelen aiheutunutta sekaannusta.


Kuviin etsin tänään herkkää ja suloista kukintaa. Sitäkin löytyy kaikkien laukkapalleroiden ja voimakkaan violettien akileijojen seasta. Vaaleanpunaiset ovat valkoisten ohella suosikkejani kaikissa kukissa.
En usko, että vaaleanpunaisia kukkia voisi olla liikaa.

   


4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Ihania kukkijoita sulla on. Itse olen ihan hullaantunut vaaleanpunaiseen:)) Meilläkään ei vielä pionit ole auneet, mutta toisaalta olen ihan tyytyväinen, koska viime päivien sateet olisivat varmastikin vieneet kukat mukanaan.

♥Min Eden♥ kirjoitti...

Tänä vuonna olenkin mukana Avoimissa Puutarhoissa, en ole ollut moneen vuoteen. Ihania kuvia sulla on :D

Nila kirjoitti...

Hei taas. Minä yritin siirtää vaaleanpunaista akileaa yhteen rinteeseen. Ne kukki ekavuonna hyvin. Tänä vuonna vain osa oli hengissä. Kumma juttu. Kyllä vaalean punainen väri kukassa on hempeän ihana.

Maria kirjoitti...

Hei Sannana! Ensiksikin oli ihana päästä puutarhaasi tämän iltaisen Piha ja parveke-jakson kautta! On ihan hyvä pitää välillä huilivuosi avoimista ja rauhoittua itsekin katsomaan puutarhaa uusin silmin. Ehkä itsekin olen mukana taas ensi vuonna. Oi pionien aika on kohta!