lauantai 2. kesäkuuta 2018

KUUMA KESÄKUUN ALKU

Huh, kuinka kuumaa ja kuivaa nyt on. Meillä oli varjossakin melkein kolmekymmentä lämmintä. Siinä ei jaksa juuri muuta kuin kastelulaitetta siirrellä.Viritin kesäpedin pergolaan. Sen varjossa oleminen on siedettävää ja leppoisaa.
Vihreät lehdet piirtyvät sinistä taivasta vasten ja voi kuunnella puutarhan ääniä.  Täti Vihreän kätköstä löytyi hyttyskarkotin, joka toimii kaasupatruunalla. Se tosiaan vei kaikki hyttyset tiehensä.
 Päivän saldo oli yksi purkkiin istutettu ajuroho, kolme betonilaattaa, kaksi järveen vietyä katiskaa, yksi auton paksillinen kiviä ja kastelu siellä sun täällä. Niin ja tuo sänky...
Teitkö sinä jotain hyödyllistä tänään? Teitkö jotain kivaa?

6 kommenttia:

vaalean vihreää kirjoitti...

Kun lapsi piti viedä aamulla kuitenkin viimeiseen koulupäivään ja olivatkin siellä koulussa jonkin aikaa, niin aamulla sain kitkettyä ja kasteltua lähes 1,5 tuntia. Toki kumpikaan ei oikein näy yhtään missään.. Sen jälkeen olikin taas liian lämmin. Parin tunnin uimarantareissun jälkeen hiukset märkinä jaksoin imuroida. Ja on pesty pyykkiäkin pari koneellista sekä tehty ruokaa. Silti kokemus on se, että koko päivä mennyt laiskotellessa.

Villin pihan Sanna kirjoitti...

Tunnistan tuon. Helposti tulee olo ettei ole tehnyt yhtään mitään, jos tekee ikään kuin vähän kaikenlaista eikä operoi täydellä teholla jossakin. Minun piti pestä vielä lattia keittiöstä, mutten jaksanut :)

Kirsti Kaija kirjoitti...

Sama täällä. Millään ei olisi viitsinyt katkaista joutilasta lauantaita ja lähteä juhlimaan ylioppilaita. Ajatus "pukeutumisesta" kauhistutti.
Taidanpa kutsua itseni kylään loikoilmaan. Niin kutsuvalta teillä näyttää.
Suvista sunnuntaita!

Niina kirjoitti...

Ihana kesäpeti! Itse virittelin riippumaton ja - tuolin, mutta ne on niin kovin arkisia :) Ehkä meilläkin jotain tuon tyylistä joskus tulevaisuudessa...

Pirjo kirjoitti...

Mahtava kesäpeti!!!!

pioni kirjoitti...

Ihana rentoutumispaikka:)